Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας Νέος πρόεδρος εξελέγη ο Παπαδημητρίου Γεώργιος



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας «Φίλιππος ο Ακαρνάν» μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα  αποφάσισε ομόφωνα αναδιάρθρωση αξιωμάτων.
Την προεδρία ανέλαβε ο Γεώργιος  Παπαδημητρίου, με τον Βαγγέλη Κουτιβή να αποχωρεί από αυτήν την θέση, αλλά να παραμένει ως απλό μέλος και να εξακολουθεί να συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. 
      Το Διοικητικό Συμβούλιο επέλεξε ομόφωνα τον μέχρι τώρα αντιπρόεδρο Γεώργιο Παπαδημητρίου του Σταμούλη που αναλαμβάνει καθήκοντα μετά τον χορό του Συλλόγου. 
     Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας αποτελείται πλέον από τους παρακάτω:
Παπαδημητρίου Γεώργιος (Πρόεδρος)
Τζαβαλάς Χρήστος (Αντιπρόεδρος)
Ζώης Νικόλαος (Γεν.Γραμματέας)
Λίτσος Ελευθέριος (Ταμίας)
Μέλη:
Στούπας Σταμούλης 
Μύτακας Κώστας
Κουτιβής Ευάγγελος.

      Ο Νέος Πρόεδρος Γεώργιος  Παπαδημητρίου, είπε:  «Δεν είναι αλλαγή σελίδας είναι συνέχεια της διοίκησης του Βαγγέλη Κουτιβή στα χνάρια της δουλειάς του, στα χνάρια της προσπάθειας που έκανε τόσα χρόνια για να έχει την Κατούνα πολύ ψηλά.   Μας αφήνει βαριά κληρονομιά και θα προσπαθήσουμε  να ανταποκριθούμε σε ένα μεγάλο σύλλογο που δημιούργησε για το καλό της γενέτειρας».
Ο Σύλλογος συνεχίζει τις δραστηριότητες του με την προγραμματισμένη εκδρομή, την έκδοση της εφημερίδας και την διοργάνωση του χορού την Παρασκευή 12/4/2013. 
       Να ευχηθούμε στο νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας καλό και δημιουργικό έργο του προς όφελος των Κατουνιωτών και της γενέτειρας. 





google page rank