Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Απίστευτα επεισόδια στο ΤΕΙ- Τρεις φοιτητές τραυματίες- Εγκλωβισμένος παραμένει ο Καπαλάνης- Του έχουν γράψει την…παραίτηση


20. 10 Εγκλωβισμένος στην αίθουσα συνελεύσεων του ΤΕΙ Πάτρας εξακολουθεί να παραμένει ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Πάτρας Σωκράτης Καπλάνης μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. Οι σπουδαστές δεν τον αφήνουν να φύγει καθώς απαιτούν να υπογράψει τη παραίτησή του. Πληροφορίες του thebest.gr μάλιστα αναφέρουν ότι του έχουν γράψει και το κείμενο της παραίτησής του και περιμένουν να το υπογράψει. Οι αριστεριστές επιμένουν ότι τους επιτέθηκαν μπράβοι.


19.50 Αποχώρησαν από το ΤΕΙ οι αντεξουσιαστές και αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία. Καμμένες αφίσσες της ΠΑΣΠ βρίσκονται στο προαύλιο και μαρτυρούν ότι προηγήθηκε σύρραξη.

19.12 Τα μέλη της ΠΑΣΠ καταγγέλλουν ότι όλα ξεκίνησαν όταν μπήκαν μέσα στο ΤΕΙ αντεξουσιαστές που τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να επικρατήσει το χάος. Αυτή την ώρα στο προαύλιο του ΤΕΙ συγκεντρώνονται αντεξουσιαστές.

18.57 Τρεις λένε οι πληροφορίες ότι είναι οι φοιτητές που τραυματίστηκαν στα επεισόδια στο ΤΕΙ, ενώ ο ένας εξ΄αυτών φέρεται να έχει τραυματιστεί σοβαρότερα.

18.08 Απίστευτα επεισόδια εκδηλώθηκαν στον χώρο του ΤΕΙ της Πάτρας πριν από λίγη ώρα όταν ομάδα «μπράβων» και φοιτητών καθώς και ομάδα αντεξουσιαστών ήρθαν στα χέρια την ώρα της συνέλευσης των φοιτητών. Ακολούθησε άγρια συμπλοκή που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός φοιτητή.

Ο φοιτητής όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο χώρο της συνέλευσης σημειώθηκαν υλικές ζημιές ενώ η κοινότητα του ΤΕΙ «βράζει».

Μέλη της ΠΑΣΠ φέρεται να προσπάθησαν να φυγαδεύσουν τον Πρόεδρο του ΤΕΙ Σωκράτη Καπλάνη και το διοικητικό συμβούλιο, τους οποίους είχαν εγκλωβίσει άλλοι φοιτητές.

Όλα ξεκίνησαν όταν τα μέλη της Διοίκησης του ΤΕΙ Πάτρας αρνήθηκαν να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, εκτός από τον προιστάμενο του Τμήματος Επιχειρηματικού Σχεδιασμού.

Οι φοιτητές του ΤΕΙ επέμειναν και απαιτούσαν τις παραιτήσεις και των υπολοίπων μελών και αποφάσισαν να τους κλειδώσουν στο γραφείο.

Ακολούθησε αναταραχή και η… επιχείρηση φυγάδευσης του Προέδρου του ΤΕΙ και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

πηγή:thebest.gr
AerasNews
google page rank