Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Χωρίς εκπρόσωπο η κυβέρνηση στο Μεσολόγγι


Δεν εμφανίστηκε τελικά στο Μεσολόγγι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Καραγκούνης, που όπως είχε γίνει γνωστό επρόκειτο να εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στις Γιορτές Εξόδου, που κορυφώθηκαν σήμερα στο Μεσολόγγι.
Όταν είχε γίνει γνωστή η παρουσία του, ήταν πολλοί εκείνοι που διερωτήθηκαν για την αποφασιστικότητα του υφυπουργού και το θάρρος του (άλλοι μίλησαν για θράσος…) να έρθει στο Μεσολόγγι που είναι ανάστατο με το θέμα της έδρας του ΤΕΙ και θεωρούνταν βέβαιο πως οι πολιτικοί που θα έρχονταν θα γίνονταν στόχος αποδοκιμασιών. Ειδικότερα δε αυτοί που συμμετέχουν στην κυβέρνηση και ακόμη περισσότερο αυτοί που είναι και ντόπιοι…
Όποτε ο κ. Καραγκούνης το ξανασκέφτηκε, το ζύγισε το πράμα, είχε και μια καλή δικαιολογία (την συζήτηση στη βουλή για το πολυνομοσχέδιο) κι έτσι ακύρωσε την παρουσία του. Άλλωστε έτσι κι αλλιώς του διεμήνυσαν εγγράφως πως δεν ήταν ευπρόσδεκτος…
Μετά από πολλά χρόνια λοιπόν, δεν εκφωνήθηκε πανηγυρικός από εκπρόσωπο της κυβέρνησης το πρωί της Κυριακής και έγινε μόνο χαιρετισμός από τον εκπρόσωπο της βουλής κ. Καλαντζή, πράγμα πρωτάκουστο για τις Γιορτές Εξόδου. Όσο για βουλευτές, πλάι – πλάι εθεάθησαν  οι του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένος  και Μ. Τριανταφύλλου με τους Χρυσαυγίτες κ. Μπαρμπαρούση και Παππά.
Όσο για το αν οι απουσίες αυτές επηρέασαν καθόλου το κλίμα στις Γιορτές το Σαββατοκύριακο της κορύφωσης τους;  Τουναντίον θα λέγαμε. Οι φετινές ήταν από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων ετών με μαζική συμμετοχή κόσμου.

agriniuopress
google page rank