Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Καταγγέλλει δολοφονική επίθεση στέλεχος της Χ.Α. στο Αγρίνιο



Επίθεση με κατσαβίδια και μαχαίρια καταγγέλλει  ότι δέχθηκε το απόγευμα στέλεχος της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο από επτά άτομα, που σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, τον περίμεναν έξω από την είσοδο του σπιτιού του. Αναζητά δυο άτομα η Αστυνομία

Σύμφωνα πάντα με τον καταγγέλλοντα που μένει στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου, λίγο μετά τις έξι το απόγευμα και ενώ κατέβαινε από την οικία του, λίγα μέτρα πιο πέρα, είδε έξι με επτά άτομα, με ακάλυπτα τα πρόσωπα τους και οπλισμένα με  μαχαίρια και κατσαβίδια να τον πλησιάζουν απειλητικά.

Ο καταγγέλλων έτρεξε και εισήλθε για να προστατευτεί σε κατάστημα επαγγελματία της περιοχής και όπως αναφέρει στη μήνυση που κατέθεσε, τα άτομα τον κυνήγησαν και προκάλεσαν φθορές με αιχμηρά αντικείμενα, τόσο στην είσοδο του καταστήματος, όσο και στο αυτοκίνητο του επαγγελματία, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr,  μέσως μετά το επεισόδιο, το γνωστό στέλεχος της Χ.Α. μετέβη στην Αστυνομία όπου και κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό κατονομάζοντας μάλιστα και δυο άτομα, τα οποία αναζητά η Αστυνομία στο Αγρίνιο.

agriniopress
google page rank