Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Η ΚΑΤΟΥΝΑ



Μετά από τα συνεχόμενα ανεπιτυχοί αποτελέσματα,η Μεδεών Κατούνας επέστρεψε ξανά στις επιτυχίες, καθώς νίκησε στο γήπεδο της με 3-1 σκορ τον Εμπεσσό. Έχοντας τον Τατσέλο σε "κέφια" όπου σκόραρε δις και άξιο συμπαραστάτη του τον Τζαβίδη ο οποίος επίσης σκόραρε και μοίρασε και μία ασίστ,οι Κατουνιώτες δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα ώστε να φτάσουν εύκολα στην επικράτηση. Ο Εμπεσσός ωστόσο αιφνιδίασε τους γηπεδούχος και προηγήθηκε μόλις στο 10' με πλασέ του Ζαχαράκη. 

Οι γηπεδούχοι δεν πτοήθηκαν, δημιούργησαν ευκαιρίες,είχαν δύο δοκάρια με τους Σαμαντά και Τζαβίδη στο 19' και στο 22' αντίστοιχα και όλα έδειχναν ό,τι θα φτάσουν γρήγορα στην ισοφάριση. Αυτό έγινε στο 42' όταν ο Τατσέλος νίκησε με κοντινό σουτ τον Οικονόμου, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 44' έγινε και το 2-1,με δράστη και πάλι τον Τατσέλο, όπου εκμεταλλεύτηκε την ωραία πάσα με τακουνάκι του Τζαβίδη και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τη Κατούνα στα αποδυτήρια με προβάδισμα ενός τέρματος. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό παρέμεινε το ίδιο με τους γηπεδούχος να χάνουν σπουδαίες ευκαιρίες να διευρύνουν το προβάδισμα τους.Στο 75' ο Τζαβίδης έγραψε το τελικό 3-1 κλειδώνοντας μ' αυτό το τρόπο την νίκη της ομάδας του.Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Καρακασιάδης. Τέλος να σημειώσουμε ό,τι ο σοβαρός τραυματισμός του Μαυρομμάτη Δ. στο γόνατο επισκίασε την αναμέτρηση.
Μεδεών : 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης 6.Σαμαντάς 7.Μπρακάη 8.Νεοφώτιστος 9.Τζαβίδης (Κάτρης) 10.Τατσέλος (Μπερίκος) 11.Θεοδώρου (Καραμπούλης) 
Εμπεσσός : 1.Οικονόμου 2.Παπανίκος 3.Τριφέρης (Καρακασιάδης) 4.Πάππας 5.Μανώλης 6.Μακρυνίκας 7.Μπεχλιούλης (Λαγοπάτης) 8.Τσιάκαλος 9.Καρακασιάδης 10.Μανιφάβας 11.Ζαχαράκης


Γράφει ο Λεωνίδας Σεραφής 


google page rank