Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ακτίου Βόνιτσας


Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 19η του μηνός Φεβρουαρίου έτους 2013, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


1.- Περί ψήφισης – έγκρισης δέσμευσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013.

2.- Περί ψήφισης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013 για την πληρωμή δαπανών Π.Ο.Ε. και συνεχιζόμενων έργων.

3.- Περί ψήφισης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2013, για δαπάνες γενικής φύσεως.

4.-Περί επαναδημοπράτησης για εκμίσθωση αίθουσας κτιρίου παλαιού Δημοτικού Σχολείου Παλαίρου για κυλικείο.

5.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση πλαζ ΣΑΛΤΕΝΗ Τ.Κ. Δρυμού για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.

6.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΑΓΙΟΣ –ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Κ. Αγίου Νικολάου για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.

7.-Περί καθορισμού όρων διακήρυξης δημοπρασίας για μίσθωση χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση ΠΑΛΙΟΝΗΣΙ Τ.Κ. Θυρρείου για τοποθέτηση τροχήλατης κινητής καντίνας.

8.- Περί καθορισμού όρων διακήρυξης Δημοπρασίας μίσθωσης χώρου αιγιαλού και παραλίας στη θέση «ΜΠΟΥΚΑ» στο ΠΟΤΑΜΑΚΙ της Δ.Ε. Παλαίρου για ανάπτυξη δραστηριοτήτων θαλασσίων σπορ.

9.-Τροποποίηση και συμπλήρωση της αριθ.25/2011 απόφασης της οικονομικής Επιτροπής «Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Καθορισμός των χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού, παραλίας σε τρίτους με σύναψη μισθωτικής σχέσης» για καθορισμό θέσεων για ενοικίαση σκαφών στην Πάλαιρο και Χώρου έμπροσθεν Ξενοδοχείου «ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» στην Περατιά.

10.-Έγκριση έκδοσης χρηματικού εντάλματος προπληρωμής καταβολής ταχυδρομικών τελών.


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΔΑΤΟΣ

google page rank