Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δεν άντεξε άλλο τον εμπαιγμό και ξήλωσε πόρτες και αλουμίνια στο Δήμο Ξηρομέρου!!



Αναδημοσιεύομαι αυτούσιο το κείμενο από την Εφημερίδα «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»:


ΔΗΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΘΥΡΩΝ 
      Δεν άντεξε άλλο τον εμπαιγμό και ξήλωσε πόρτες και αλουμίνια στο Δήμου Ξηρομέρου!! 
    Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, μα αυτό μας φέρνει... γέλιο!
Μόνο απ' την αστεία του πλευρά μπορούμε να το προσεγγίσουμε το πραγματικό απίστευτο περιστατικό που συνέβη προχθές στο Δήμο Ξηρομέρου και στον Αστακό, καθώς αν σταθούμε στη σοβαρή διάσταση θα πρέπει να σχολιάσουμε μια σειρά από καταστάσεις που υποβιβάζουν συνολικά τον θεσμό, και δεν το θέλουμε.
     Ο θεσμός της αυτοδιοίκησης, άλλωστε δεν φταίει τίποτα. Μια χαρά είναι. Αν τώρα κάποιοι που τον υπηρετούν τα έχουν κάνει μαντάρα.... αυτό είναι άλλη υπόθεση.
     Στο προκείμενο τώρα ο Δήμος Ξηρομέρου χρωστούσε χρήματα σε επιχειρηματία της περιοχής, ο οποίος είχε στο παρελθών εγκαταστήσει πόρτες και αλουμίνια σε δημοτικά κτίρια.......
       Έκανε υπομονή ο άνθρωπος, ξανάκανε υπομονή, περίμενε μέχρι και την έγκριση του προϋπολογισμού που σαν έσχατο όριο του είχαν υποσχεθεί για να πάρει τα λεφτά του.
      Όπως είναι γνωστό όμως, η υπομονή κάποια στιγμή εξαντλείτε. Κι όταν ο κόμπος της κοροϊδίας φτάνει στο χτένι της αγανάκτησης, ο ανθρωπινός οργανισμός αντιδρά, Κάπως σαν σε φυσική λειτουργία ....
      Ε.... δεν άντεξε άλλο άνθρωπος και πήγε και ξήλωσε υλικά που παλιότερα είχε εγκαταστήσει. Αυτό είναι που λέμε ότι η πόρτα του Δήμου Ξηρομέρου είναι ανοιχτή για όλο τον κόσμο!!! κυριολεκτικά όμως……..      

Πηγή:
xiromeronews
astakinos
Εφημερίδα Συνείδηση
google page rank