Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Τον τεμάχισε, τον έβρασε και τον πέταξε στο ποτάμι



Ασύλληπτης βιαιότητας και πρωτοφανούς σκληρότητας είναι το έγκλημα που αποκαλύφθηκε στην Άρτα, πίσω από εξαφάνιση ενός 48χρονου άνδρα.

Οι αστυνομικοί έχουν μείνει άναυδοι με την κυνική ομολογία του δράστη και τις λεπτομέρειες με τις οποίες περιέγραψε τη στυγερή δολοφονία.


Ο 48χρονος πριν από δεκαπέντε περίπου ημέρες έφυγε από το σπίτι του στη Φιλιππιάδα με προορισμό τους Κεραμάτες της Άρτας. Το σπίτι στο οποίο κατέληξε ήταν γνωστού του. Εκεί και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, ο δράστης τον πυροβόλησε στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε το θύμα στο πρόσωπο, να τον τεμάχισε με μπαλτά και στη συνέχεια να έβρασε και να πολτοποίησε τα μαλακά μόρια του σώματος, πετώντας το κεφάλι και τα οστά του στο ποτάμι.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, ο δράστης και μία 27χρονη φίλη του έκαναν χρήση ηρωίνης και στη συνέχεια άρχισαν να διαπληκτίζονται. Ο 36χρονος φέρεται να πυροβόλησε, αρχικά, για εκφοβισμό στον αέρα και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον φίλο του, με τον οποίο, όπως είπε, είχαν οικονομικές και προσωπικές διαφορές.

Η μητέρα του 48χρονου κατήγγειλε την εξαφάνισή του χθες, Τρίτη, και στην αστυνομία της Άρτας σήμανε συναγερμός.

Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας θύτη και θύμα, όπως και τις δοσοληψίες που είχαν, δεν άργησαν να οδηγηθούν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, σύμφωνα με το pamepreveza.gr.

Αυτή την ώρα οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με στόχο να εντοπιστούν μέλη της διαμελισμένης σορού στα σημεία που έχει υποδείξει ο δράστης.

Ήδη από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του εντοπίστηκαν ίχνη της άγριας εγκληματικής ενέργειας.

Η 27χρονη, η οποία ανακρίνεται, υποστήριξε ότι, μετά τους πυροβολισμούς, έφυγε από το σπίτι.

www.protothema.gr/
agrinionews 
google page rank