Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία ο χορός των Μαναστηρακιωτών Αθήνας στο Γκάζι με τους Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου και Χαράλαμπο Γαργανουράκη


Συνεχίζει τις δραστηριότητες του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μοναστηρακιωτών Αθήνας διοργανώνοντας αυτή την φορά την ετήσια χοροεσπερίδα του στο κέντρο TAS STAGE στο Γκάζι με τους Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου και Χαράλαμπο Γαργανουράκη.
 Ο χορός είχε μεγάλη επιτυχία, διασκεδάσαμε και επικοινωνήσαμε μεταξύ μας και γενικότερα η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία του ο πρώην Δήμαρχος Ανακτορίου και νυν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας Αποστολάκης Γεώργιος Θεόδωρος, ο πρόεδρος του Μοναστηρακίου Τραυλοστάθης Δημήτριος, και ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΤΕ Κασιόλας Νικόλαος.
Ευχαριστούμε το katounanews και ότι μπορέσουμε να  προσφέρουμε κι εμείς ευχαρίστως θα το κάνουμε ακόμη σαν σύλλογοι διαμερισμάτων του ίδιου δήμου καλό θα ήταν να τονίσουμε την συνεργασία μας και από κοινού να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δράσεις για το καλό του κοινού τόπου καταγωγής μας.

Μετά τιμής ο πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Αθήνας,
     Πετρόπουλος Κώστας.






google page rank