Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΤΟΣ-ΚΑΤΟΥΝΑ 2-2


Μετά την ήττα σοκ στο γήπεδο της από την Πάλαιρο με 0-2 σκορ,η Μεδεών Κατούνας "στραβοπάτησε"και στον Αετό καθώς έμεινε στο 2-2, αποτέλεσμα το οποίο αφήνει πολύ πίσω τους Κατουνιώτες, στη προσπάθεια που κάνουν ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο, μέσω της δεύτερης θέσης και των μπαράζ. Η Μεδεών ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και στις νίκες, ωστόσο ο Αετός αποδείχθηκε εμπόδιο ώστε να τα καταφέρει. Στον αγωνιστικό τομέα, οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με 2-0, χάρις σε γκολ που σημείωσαν οι Ρουσάϊ και Πλευρίτης στο 50' και στο 62' αντίστοιχα.
 
Ενώ όλα έδειχναν ο,τι ο Αετός θα φτάσει σε μια σπουδαία νίκη, η Μεδεών αντεπιτέθηκε και κατάφερε να σώσει την "παρτίδα". Αρχικά μείωσε με κεφαλιά του Νεοφώτιστου στο 76' και στην συνέχεια ισοφάρισε με καταπληκτικό σουτ του Τσιλιμαντού στο 85', ο οποίος λίγο μετά αποβλήθηκε (89'). Με δέκα παίκτες από το 78' αγωνίστηκε και ο Αετός, καθώς αποβλήθηκε ο Πλευρίτης. 
Αετός: 1.Κεραμμύδας 2.Βαλλιάνος 3.Γεωργούσης 4.Κουτσογιάννος 5.Παύλος 6.Μπαλάφας(Καραμπέκιος) 7.Ρουσάϊ 8.Κελεπούρης 9.Πλευρίτης 10.Ντέμος Γ. 11. Ντέμος Ν. 
Μεδεών: 1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Σαμαντάς 5.Μαυρομμάτης 6.Μπρακάη 7.Τζαβίδης 8.Νεοφώτιστος 9.Τατσέλος 10.Θεοδώρου 11.Γουρούνας(Τσιλιμαντός)


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΕΡΑΦΗΣ 
google page rank