Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟ - ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ 1-3



Επιστροφή στις νίκες για την Μεδεών Κατούνας καθώς νίκησε εκτός έδρας το αποδυναμωμένο Χαλκιόπουλο με 3-1 σκορ.Οι Κατουνιώτες, αφετέρου ήταν ανώτεροι των γηπεδούχων σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού,αφενός όμως θα μπορούσαν να είχαν δώσει και διαστάσεις θριάμβου στην νίκη,ωστόσο η αποτελεσματικότητα τους σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν ιδανική.
Η αρχή ενός σορού χαμένων ευκαιριών έγινε στο 5', όταν ο Τατσέλος σε κενή εστία δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ράπτη. Στο 32' οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στην αναμέτρηση, ύστερα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σαμαντά και ιδανικό τελείωμα του Τζαβίδη.
Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήρθε και το 0-2 με τον Τατσέλο να εκμεταλλεύεται την ωραία πάσα του Μούχα και με ψύχραιμο πλασέ,να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Ράπτη(50'). Αμέσως μετά και στο 57' έγινε και το 3-0 αυτή την φορά με τον Μπρακάη, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Ράπτη, ύστερα από ωραίο γύρισμα της μπάλας από τον Τζαβίδη. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ, με κεφαλιά του Τσιάκαλου στο 65'.
Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Αντωνίου με απευθείας κόκκινη κάρτα. Η επόμενη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 78' όταν και πάλι ο Τατσέλος σε κενή εστία αστόχησε. Στο 83' η Μεδεών είχε δοκάρι, σε σουτ του Τζαβίδη στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή της αναμέτρησης. Επίσης πρέπει να αναφερθεί ότι επανεμφανίστηκε στους αγωνιστικούς χώρους ο Γιώργος Κάτρης ύστερα από απουσιά πολλών μηνών!
Οι εντεκάδες των δύο ομάδων:
Α.Ε ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΩΝ 
1.Ράπτης 2.Τσιάκαλος 3.Νέστορας 4.Καρακώστας 5.Μαργαρίτης(Τρίμπος) 6.Κατσιάδας 7.Ριζογιάννης Π. 8.Γιαννακόπουλος 9.Προύντζος 10.Τσιάκαλος Ν.(Ριζογιάννης)11.Αντωνίου
ΜΕΔΕΩΝ 
1.Σίμος 2.Μούχας 3.Μπερίκος 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης 6.Σαμαντάς(Καραμπούλης) 7.Μπρακάη 8.Νεοφώτιστος 9.Τζαβίδης(Βάσσης) 10.Τατσέλος(Κάτρης) 11. Μπακαδήμας

ΓΡΑΦΕΙ:  Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΕΡΑΦΗΣ 
google page rank