Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μια ονειρεμένη χρονιά για τους αθλητές του TAΕ KBO NTO Ακαρνανικού Αλυζίας



Μια ονειρεμένη χρονιά συνεχίζεται για τους αθλητές του Ακαρνανικού Αθλητικού  συλλόγου. 
     Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAΕ KBO NTO WTF για αθλητές 15-16 χρονών που διεξήχθη στην Αθήνα στις 8-9 Δεκεμβρίου 2012, ο Χριστονίκος Χρύσανθος και η Λεκατσά Μαρία κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. 
   Ο Χρύσανθος επέστρεψε μετά από αρκετό διάστημα στις επιτυχίες κάτι που άξιζε αλλά και το είχε ανάγκη ο νεαρός αθλητής που  παρά τις τελευταίες ατυχίες του δεν το βαλε κάτω δούλεψε σκληρά και μεθοδικά και τελικά ήρθε η δικαίωση.......


      Η νίκη του έχει ιδιαίτερη αξία καθώς αγωνίζεται στις κατηγορίες «φωτιά» που συμμετέχουν πολλοί και καλοί αθλητές από όλη την Ελλάδα είναι χαρακτηριστικό πως για να φτάσει στον τελικό χρειάστηκε να νικήσει σε τέσσερις αγώνων  αντίπαλους που θωρούνταν φαβορί ακόμα και για το χρυσό  ενώ σε ένα συγκλονιστικό  τελικό βρέθηκε να χάνει με 3-0 προηγήθηκε με 6-3  βρέθηκε ξανά πίσω με 7-6 και παρά την ασφυκτική πίεση που άσκησε  μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δεν μπόρεσε να ανατρέψει ξανά το σκορ. 
      Η Μαρία τι να γράψει κάνεις για αυτό το κορίτσι που στα μέσα της τελευταίας εβδομάδας είχε ένα σοβαρό τραυματισμό. 
      Παρ όλα αυτά με την ψυχική δύναμη που την χαρακτηρίζει κατέβηκε, αγωνίστηκε,  νίκησε σε τρεις αγώνες, έχασε στις λεπτομέρειες τον ημιτελικό και απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε κορυφαίο επίπεδο.
        Συγχαρητήρια και πάλι στους αθλητές, στους γονείς και βέβαια στους προπονητές  των παιδιών Καϋμενάκη Σπύρο και Παπαδιώτη Γιώργο.

xiromeronews
google page rank