Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Φτωχότερη η Κατούνα από σήμερα, ο χρόνος που φεύγει πήρε μαζί του ένα αξιόλογο συγχωριανό μας




Έφυγε από κοντά μας ένας από τους καλύτερους και  παλιότερους επαγγελματίες του χωριού μας, ο Αντώνης Καραμπούλης σε ηλικία 72 ετών.
Το 2012 παίρνει μαζί του ένα αξιόλογο άνθρωπο που είχε μεγάλη προσφορά.
Ο Αντώνης διετέλεσε κατά καιρούς πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Κατούνας, επίσης διετέλεσε και πρόεδρος στον Αθλητικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μεδεών Κατούνας στις δύσκολες εποχές.
Υπόδειγμα πραγματικού επαγγελματία  χωρίς να ξεχάσω τα λόγια του Πατέρα μου «στον Αντώνη θα πας» περάσαμε δύσκολες εποχές μαζί και αλληλοβοηθιόμαστε.
Ο Αντώνης προσπάθησε, προσπάθησε για το χωριό του για την κοινωνία για την οικογένεια του.


Έζησε και αυτός σε δύσκολες εποχές από το χωράφι στο παντοπωλείο, δούλεψε σκληρά έχοντας ελπίδα για κάτι καλύτερο.
Με μεγάλη αγωνία περίμενε την εφημερίδα του Συλλόγου μας και των άλλων εν Αθήναις Συλλόγων, όπως και τα βιβλία που εκδίδονταν για την περιοχή μας, μπας και διαβάσει κανα καλό νέο.
Σήμα κατατεθέν  στο εμπόριο της Κατούνας και καλός πρόξενος σε αυτή που ακολούθησαν πολλοί συγχωριανοί μας.
Πήρε λιγότερα από όσα του ανήκαν, λιγότερες ευκαιρίες να προσφέρει. Κέρδισε όμως την εκτίμηση την αγάπη όλων αυτών που είχαν τη χαρά να συνεργαστούν μαζί του.

Φίλε Αντώνη, μην ξεχάσεις να πεις χαιρετίσματα εκεί που θα πας, στον αδερφό σου το Γιώργο  που έφυγε με το γνωστό του χαμόγελο νέος, στον πατέρα σου τον  μπάρμπα Γιάννη, τη μητέρα σου τη θεια Αγαθή (Γιάννενα). Επίσης να  χαιρετίσεις και να αγκαλιάσεις όλους τους συγχωριανούς μας που βρίσκονται εκεί πάνω και θα κάνετε παρέα.
Αγαπημένε μας Αντώνη, ήσουν τυχερός που είχες στο ταξίδι σου σύντροφο την Αλεξάνδρα, αυτήν την θαυμάσια και δυνατή γυναίκα με την οποία πορεύτηκες στη ζωή και μεγαλώσατε δύο εξαίρετα παιδιά για τα οποία καμάρωνες και καμαρώνουμε όλοι.
Ο πόνος τους είναι πολύ μεγάλος όπως των αδελφιών σου και όλων μας, γιατί έφυγες τώρα που θα χαλάρωνες και θα απολάμβανες τα εγγόνια σου. Φαίνεται ότι δεν ήθελες να γεράσεις, και αποφάσισες ότι δεν σου πάει ο ρόλος του ασθενή γι’ αυτό έφυγες γρήγορα.
Για σένα δεν χρειαζόταν να φύγεις για να έρθει ο έπαινος, τον είχες και εν ζωή, τώρα απλώς θα γίνει μείζων.

Η κηδεία του συγχωριανού μας Αντώνη Καραμπούλη θα γίνει αύριο Κυριακή στις 11 το πρωί 30/12/2012 στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Κατούνας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κατουνιωτών Αθήνας
εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

google page rank