Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ "ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ"

Γράφει: ο Λεωνίδας Σεραφής

Την ήττα στην έδρα της με σκορ 3-1 γνώρισε η Μεδεών Κατούνας από τον Ακαρνανικό Θυρίου και ταυτόχρονα έχασε σημαντικό έδαφος στη προσπάθεια που κάνει για να διεκδικήσει την άνοδο στην Α' Επσνα.Το Θύριο ήταν ουσιαστικό και μετέτρεψε σε γκολ τις λιγοστές ευκαιρίες που δημιούργησε.
Αντίθετα η Μεδεών έχασε πολλές ευκαιρίες και δικαιολογημένα το τελικό αποτέλεσμα θεωρείται δίκαιο.
Μόλις στο 6' ο Ακαρνανικός άγγιξε το γκολ με τον Ρούφη ο οποίος αστόχησε από πλεονεκτική θέση.Αμέσως μετά ο κορυφαίος για την Κατούνα, Μούχας έπιασε μια κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ του Τζαβίδη, ωστόσο η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ(7').




Στο 13' ο Τατσέλος σούταρε μέσα από την περιόχη πέναλτι αλλά η μπάλα έφυγε μόλις δίπλα από το κάθετο δοκάρι.Στη συνέχεια το Θύριο άνοιξε το σκορ(30') στην αναμέτρηση με τον Παλούκη ο οποίος κέρδισε στον αέρα τους αντίπαλους αμυντικούς και με κεφαλιά έκανε το 0-1 παγώνοντας το γήπεδο και τους φίλους των γηπεδούχων.Η Κατούνα προσπάθησε να απαντήσει και να φέρει το παιχνίδι στα ίσια,όταν ο Μούχας νίκησε ξανά τους αμυντικούς του Ακαρνανικού στον αέρα πιάνοντας μια κεφαλιά,πριν όμως εμφανιστεί ο Στράτος που από "μηχανής Θεός" βρέθηκε πάνω στην γραμμή και αποσόβησε τον κίνδυνο διώχνοντας την μπάλα μακριά(36').
Ενώ η Κατούνα έχανε τις ευκαιρίες μία πίσω από την άλλη ταυτόχρονα ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου μίλησε ξανά στο 44'.
Ο Χούσος έκλεψε την μπάλα στο χώρο του κέντρου, έκανε μια εξαιρετική κάθετη πάσα στον Ρούφη ο οποίος από κοντά με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σίμου, στέλνοντας τον Ακαρνανικό με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη η Μεδεών απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα ύστερα απο την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε ο Χούσος λόγω εξύβρισης των θείων.Έχοντας αυτό το πλεονέκτημα η Μεδεών μείωσε σε 1-2 με κοντινό σουτ του Μούχα στο 65' ο οποίος ενα λεπτό αργότερα είχε και δοκάρι μετά απο σέντρα σουτ που επιχείρησε από τα δεξιά. Το τελικό 1-3 έγραψε ο Ζάρος Κ. στο 74' με σουτ μετά από αδράνεια των αμυντικών και του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο αρχηγός της Μεδεών, Ζωγάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι εντεκάδες των δυο ομάδων
Μεδεών 1.Σίμος 2. Μούχας 3.Μαλακάσας 4.Ζωγάκης 5.Μαυρομμάτης(Μπακαδήμας)6.Σαμαντάς 7.Γουρούνας 8.Νεοφώτιστος 9.Τζαβίδης 10.Τατσέλος (Μπρακάη) 11.Τσιλιμαντός (Μπερίκος).



Ακαρνανικός 1.Καραίσκος 2.Ζαχαράκης 3.Καψογεώργος 4.Ζάρος Σ.(Ζάρος Κ.) 5.Τόλης 6.Μπαλάσκας 7.Καππές 8.Χούσος 9.Ρούφης 10.Παλούκης  11.Στράτος




ΒΙΝΤΕΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ 

google page rank