Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΤΖΑΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΧΘΙΑ (Γράφει ο Λεωνίδας Σεραφής) ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει ο ανταποκριτής Λεωνίδας Σεραφής
Σε ένα παιχνίδι που κυρίαρχο θέμα ήταν ο πολύ βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών και της έντονης βροχόπτωσης, η Μεδεών Κατούνας και ο τοπικός Πανοχθιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1 σκορ, σε ένα παιχνίδι που λίγοι θα θυμούνται.
Στα αγωνιστικά,η πρώτη καλή ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε για τον Πανοχθιακό, με τον Σουρουβέλη να επιχειρεί ένα σουτ από πολύ καλή θέση,ωστόσο ο Σίμος απέκρουσε και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ(17'). Στη συνέχεια,η Κατούνα απείλησε και αυτή, όταν ο Νεοφώτιστος έπιασε ένα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή,με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ.
Λίγες ήταν οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο με τελευταία και αξιοσημείωτη μια φάση όπου ο Τζαβίδης πήρε με ωραίο τρόπο την μπάλα από τα δεξιά, επιχείρησε το σουτ από δύσκολη θέση θέλοντας να πιάσει στον ύπνο τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων παρόλα αυτά η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων(45').
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Στο Β'μέρος τώρα,ο Πανοχθιακός μπήκε δυνατά και ήταν πιο απειλητικός από την Μεδεών. Η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους έγινε στο 55' με τον Πετρονικολό να κάνει μια συρτή πάσα από τα δεξιά,βρίσκοντας τον Σουρουβέλη ο οποίος έκανε την προβολή στην μπάλα,αναγκάζοντας τον Σίμο να επέμβει.
Στο 60' οι γηπεδούχοι έλυσαν τον "γόρδιο δεσμό" και άνοιξαν το σκορ με τον Βακράκο όταν εκμεταλλεύτηκε  την μακρινή μπαλιά του Μπιρκου και το λάθος του Μαυρομμάτη, ο οποίος έχασε την ισοροπία του καθώς γλίστρησε και με κοντινό πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Σίμο.
Τα Οχθια είχαν την ευκαιρία να καθαρίσουν το ματς με τον Ρούσσο στο 79', ο οποίος σούταρε, η μπάλα αρχικά αποκρούστηκε από τον Σίμο, στη συνέχεια βρήκε το δοκάρι πριν καταλήξει η μπάλα κόρνερ και να λήξει ο συναγερμός στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Φτάσαμε στο 90' όπου η Μεδεών κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Σίμου στον Τατσέλο. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει εύστοχα ο Τζαβίδης γράφοντας μ'αυτόν τον τρόπο το τελικό 1-1 και τον επίλογο στην αναμέτρηση.
Οι εντεκάδες των δύο ομάδων: 
Πανοχθιακός 
1.ΣΙΜΟΣ 2.ΤΣΕΠΑΣ 3.ΖΩΗΣ 4.ΒΑΚΡΑΚΟΣ 5.ΜΠΙΡΚΟΣ 6.ΤΕΓΑΣ 7.ΡΟΥΣΣΟΣ 8.ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ 9.ΒΑΚΡΑΚΟΣ (ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ) 10.ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ11.ΣΟΥΡΟΥΒΕΛΗΣ 
Μεδεών 
1.ΣΙΜΟΣ 2.ΜΟΥΧΑΣ 3.ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ 4.ΣΑΜΑΝΤΑΣ 5.ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ 6.ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ (ΜΠΑΚΑΔΗΜΑΣ) 7.ΤΖΑΒΙΔΗΣ 8.ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ 9.ΤΑΤΣΕΛΟΣ 10.ΤΣΙΛΙΜΑΝΤΟΣ  11.ΘΕΟΔΩΡΟΥ(ΜΠΡΑΚΑΗ).








google page rank