Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ «Χίλιες και Μία...Νότες»


                                                     

 Ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ», συμμετείχε στη μουσική  παράσταση με τίτλο: «Χίλιες και Μία...Νότες» που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Θεάτρου Παλλάς, το Σάββατα 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00, στο θέατρο Παλλάς (Βουκουρεστίου 5 Αθήνα, τηλ: 210-32.13.100).

Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του Συλλόγου, απόλαυσαν μια ανεπανάληπτη μουσική παράσταση από την Παιδική-Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και μέσα από ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο των παραμυθιών, βίωσαν μια αληθινά χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.
Επίσης, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν έργα μεγάλων μουσουργών όπως, M. Mussorgsky („Νύχτα στο φαλακρό βουνό“), S. Prokofiev („Ο Πέτρος και ο Λύκος“), G. Bizet („Carmen“), Δ. Παπαδημητρίου („Όνειρο καλοκαιρινής νύχτας“), D. Shostakovich, εμπνευσμένα από τα παραμύθια, καθώς και μουσική κινηματογράφου, μιούζικαλ και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Την Παιδική Νεανική Ορχήστρα, διεύθυνε η Νίνα Πατρικίδου και πλαισιώθηκε από σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: Βάγια Κωφού (σοπράνο), Αχιλλέας Γουάστωρ (πιάνο), Νατάσσα Πασχάλη (ηθοποιός) και Άννα Σακαλή (αφήγηση).
Η Παιδική Νεανική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ο Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Περιστερίου «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ, ευχαριστούν θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.



google page rank