Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Απίστευτη ατυχία για την οικογένεια ενός κτηνοτρόφου από την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας.



Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Αιτωλοακαρνανία. Ένας 60χρονος δέχτηκε πυροβολισμό από καραμπίνα στο στήθος από άνδρα που αναζητείται ενώ ο γιος του ενεπλάκη σε τροχαίο την ώρα που συνόδευε το ασθενοφόρο!
Απίστευτη ατυχία για την οικογένεια ενός κτηνοτρόφου από την Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας.
Ο 60χρονος πατέρας χαροπαλεύει αφού σύμφωνα με το mypreveza δέχθηκε πυρά από αλλοδαπό μετά από καυγά σε στάνη! Ο γιος του θύματος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο στην Πρεβεζα, αφού ενεπλάκη στο τροχαίο που συνέβη λίγο αργότερα καθώς ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα του!
Όλα άρχισαν όταν ο κτηνοτρόφος είχε διαμάχη στη στάνη του στην Κανδήλα Αιτωλοακαρνανίας με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Οι δυο τους όπως αναφέρουν πληροφορίες είχαν διαφορές μεταξύ τους. Ο αλλοδαπός φέρεται να πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.


Σύμφωνα με το pamepreveza o γιος του θύματος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά καθώς βρισκόταν καθ' οδόν προς το νοσοκομείο Πρέβεζας ακολουθώντας στο ασθενοφόρο, είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του!
Ο κτηνοτρόφος αρχικά μεταφέρθηκε στο στο Κέντρο Υγείας Μύτικα, στη συνέχεια στο νοσοκομείο Πρεβέζης ενώ υπάρχει περίπτωση λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης να χρειαστεί η διακομιδή του στα Ιωάννινα.
Ο γιος ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά ενώ οι αστυνομικοί χτενίζουν την περιοχή για να εντοπίσουν τον 30χρονο Αλβανό που πυροβόλησε τον πατέρα που σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews είναι γνωστός των αρχών...
Tlife
NewsIT

google page rank