Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ - Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ 4-2 (ΑΝΔΡΩΝ)



11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας Γ' ομίλου Αιτωλ/νίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε και η ομάδα της Παλαίρου αγωνίστηκε εκτός έδρας με τον Αετό Ξηρομέρου. 
Σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω των βροχών η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 4-2. Δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες με μέτριο ποδόσφαιρο από πλευράς θεάματος. 
Η ομάδα του Αετού κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Λίγο αργότερα διπλασίασε τα τέρματά της αιφνιδιάζοντας πολύ νωρίς τους παίκτες της Παλαίρου. 
Η Πάλαιρος όμως αντέδρασε με δύο καταπληκτικά γκολ με σουτ έξω από την περιοχή των Λίτου Χρήστου (2-1) και Μετσόλη Χρήστου (2-2). Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη και ενώ η Πάλαιρος έδειχνε να παίρνει ελαφρώς τα ηνία του αγώνα, δέχτηκε το 3-2.
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ
Ο Μετσόλη Χρήστος της Παλάιρου, ο οποίος εκφράστηκε απειλητικά προς τον διαιτητή και αμέσως δέχτηκε και δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη). 
Το παιχνίδι σ' αυτό το σημείο έδειξε ότι τελείωσε για την Πάλαιρο...


Στη συνέχεια του αγώνα ο Αετός, 10 λεπτά πριν το φινάλε κατάφερε με ωραίο συνδυασμό των παικτών του να βγάλει τετ - α- τετ και να πετύχει το 4-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 
Να αναφέρουμε ότι 5 λεπτά πριν τη λήξη του παιχνιδιού δέχτηκε κόκκινη κάρτα και παίκτης του Αετού για διαμαρτυρία (δεύτερη κίτρινη).
Η Πάλαιρος δέχτηκε τέσσερα γκολ από τραγικά λάθη...
Επίσης, το λάθος του επόπτη στο 3-2 ήταν καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα...
Δικαιολογημένη η κόκκινη κάρτα στον Μετσόλη Χρήστο της Παλαίρου, ο οποίος τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές...








PalairosNews
google page rank